Maksu- ja toimitusehdot

1. TILAUS-JA MAKSUEHDOT

Maksaminen verkkomaksulla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 
  

Maksaminen etukäteen tilisiirrolla
Ostokset voi maksaa etukäteismaksulla Puukenka.fi verkkokaupan tilille. Kun olet vahvistanut tilauksesi, lähetämme laskun, viitenumeron ja tilaustiedot automaattisesti sähköpostiisi, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksen tilillä, pankkiyhteyksistä riippuen 1-3 arkipäivää maksamisesta.


Postiennakko
Ostokset voi maksaa Postiennakolla. Noutamatta jääneistä palautuksista tulemme veloittamaan todelliset kulut eli 25 euroa, jonka tulemme aina laskuttamaan.
 

2. REKISTERÖITYMINEN

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Puukenka.fi verkkokaupan verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.


3. TOIMITUSKULUT

 Toimituskulut ovat 13,00 euroa sis alv24% postiennakkopaketeille. Paytrail, sekä muille ennakkoon maksetuille paketeille 6,00 euroa sis alv24%. Pääsääntöisesti asiakas maksaa toimituskulut. Myös vaihto- ja palautuskulut tapauskohtaisesti. Noudatamme yleisiä toimitusehtoja.


4. TOIMITUSAIKA

 Arvioitu toimitusaika on 1-7 päivää.  Pidemmistä toimitusajoista pyritään ilmoittamaan sähköpostilla. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä meille. Puukenka.fi verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.
  

5. TOIMITUSTAVAT

Postitse toimitus. Tarvittaessa myös matkahuolto.


5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

 Tuotteilla on 14 päivän palautus-ja vaihto-oikeus. Vaihto-oikeus ei koske käytettyinä myytäviä eikä alennushintaisia poistotuotteita. Tuotteiden täytyy olla avaamattomia ja käyttämättömiä. Vaihto- ja palautuskustannuksien osalta sovellamme verkkokauppojen yleisiä kululuttajaviraston ohjeita.  Otathan yhteyttä ennen mahdollista tuotteen palauttamista sähköpostitse osoitteeseen eski(at)clogs.fi  tai puhelimitse 040 0429664. Ennakkolähetyksiä emme lunasta.


6. HINNAT

 Hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.


7. FORCE MAJEURE

Puukenka.fi verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi.


8. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Jatka